29 C
Θεσσαλονίκη
Κυριακή, 19 Αυγ 2018

Άννα Μπαϊτάση
Πρόεδρος

Η Μπαϊτάση Άννα είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ίδρυσε και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα οικονομικού περιεχομένου «inefan.gr» (Independent Economic and Financial Analysis). Τα ενδιαφέροντά της στρέφονται στους τομείς του Μarketing και των Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στους άμεσους στόχους της έχει την παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος το οποίο θα ειδικεύεται στο τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τουρισμού.  Έχει εργασθεί στη διεύθυνση marketing της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., σε διαφημιστικές εταιρείες και σε ξενοδοχειακές μονάδες. Εκτός από ελληνικά μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ρωσικά.

Χρυσάφης Χριστόδουλος
Αντιπρόεδρος

O Χριστόδουλος Χρυσάφης είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι ιδρυτής της διαδραστικής οικονομικής ιστοσελίδας inefan.gr. Το ενδιαφέρον του για τις διεθνής οικονομικές σχέσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών του τον οδήγησαν να συμμετάσχει σε διάφορα προγράμματα στο KU Leuven και το Solvay Business School σχετικά με τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις. Έλαβε μέρος σε ένα workshop για την ηγεσία υπό την αιγίδα της Google, ήταν διοργανωτής του 1ου θερινού σχολείου του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και έλαβε μέρος στο MUN του University of Edinburgh. Εκτός από ελληνικά, μιλάει αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Χατζηϊωάννου Αναστασία
Γραμματέας

Η Αναστασία Χατζηϊωάννου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι φοιτήτρια στο 4ο έτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ. Ξεκίνησε να συντάσσει κείμενα στην ιστοσελίδα μας στην αρχή του έτους με γνώμονα την αντικειμενική παρουσίαση των πραγμάτων. Ασχολείται με τον εθελοντισμό τον τελευταίο χρόνο («ΑΠΘ την Κυριακή», «Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ», «Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης») θεωρώντας ότι η θέληση μπορεί να οδηγήσει όλους μας σε επίτευξη των απώτερων σκοπών μας. Επιδιώκει τη συνεχή ενημέρωση και αλληλεπίδραση με την κοινωνική πραγματικότητα. Επιθυμεί να ασχοληθεί μετέπειτα με τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων προς όφελος των επιχειρήσεων και του συνόλου γενικότερα ορμώμενη από τις καθημερινές δυσκολίες που παρατηρούνται λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε.

Θεοχαράκης Μιχαήλ
Μέλος

Ο Θεοχαράκης Μιχαήλ είναι τελειόφοιτος  του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ (5ο έτος) του Τομέα Οικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής. Στους άμεσους στόχους του βρίσκονται η πρακτική άσκηση και μετέπειτα το μεταπτυχιακό με επίκεντρο οικονομικές-κοινωνικές επιστήμες. Είναι από τα πρώτα άτομα που στήριξαν την προσπάθεια του Inefan.gr. Έχει συμμετάσχει στο BusinessTalents που είναι ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός για Φοιτητές με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή και έχει λάβει μέρος στο συνέδριο «Designing Creative Synergies» 2016 του Διεθνούς Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το ΑΠΘ. Είναι ενεργό μέλος του ΚΕ.ΑΣ.Μ (ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ) σε θέματα social media και επικοινωνίας. Εκτός από ελληνικά, μιλάει και αγγλικά.

 

Μεκερίδης Δημήτριος
Μέλος

Ο Μεκερίδης Δημήτριος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 4ο έτος των σπουδών του, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Α.Π.Θ και πιο συγκεκριμένα στην κατεύθυνση σπουδών οικονομίας. Τα ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις καθώς και στη λειτουργία της Ε.Κ.Τ και της Ευρωζώνης. Πέρα από τις σπουδές του, ήταν επικεφαλής μιας ομάδας φοιτητών που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό Google Online Marketing Challenge και συμμετείχε σε εθελοντικό πρόγραμμα της Elix , που είχε ως σκοπό την συντήρηση ενός ιδρύματος φιλοξενίας παιδιών στον νότιο Βέλγιο. Με το πέρας των σπουδών του, θα ήθελε να ασχοληθεί με τα διεθνή και ευρωπαϊκά οικονομικά.

Θεοφάνης Μιλτιάδης
Μέλος

Ο Θεοφάνης Μιλτιάδης είναι τριτοετής φοιτητής του Οικονομικού Τμήματος του Α.Π.Θ στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα αφορούν τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά των επιχειρήσεων, την καινοτομία και την εφαρμογή της στον επιχειρηματικό και τραπεζικό κλάδο. Έχει λάβει μέρος σε MUN στο Βουκουρέστι, στην Θεσσαλονίκη και στην Ρόδο σε οικονομικές επιτροπές και επιτροπές ασφάλειας. Ασχολείται με την Οικονομική Διαχείριση της πανεπιστημιακής ομάδας Panther Racing AUTh του Πολυτεχνείου του Α.Π.Θ. Μέσω του inefan.gr επιδιώκει να κάνει ευκολότερη την κατανόηση των οικονομικών γεγονότων αλλά και να οξύνει την οικονομική συνείδηση των φοιτητών.

Λεωνίδας Δημητριάδης
Μέλος

Ο Λεωνίδας Δημητριάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. στην κατεύθυνση Οικονομίας (4ο έτος). Για το inefan ξεκίνησε να γράφει στο τρίτο έτος των σπουδών του έπειτα από προτροπή φίλων. Τα κείμενα του αντικατοπτρίζουν και τα ενδιαφέροντα του πάνω στην οικονομική επιστήμη, τα οποία είναι τα διεθνή και Ευρωπαϊκά θέματα, κομμάτια της ιστορίας της οικονομίας, παράγοντες που συμβάλλουν στην λειτουργία κρατών καθώς και οι οικονομικές σχέσεις μεταξύ των κρατών. Στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί με τα Διεθνή Οικονομικά, με τα Οικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή με τα Οικονομικά του Δημοσίου. Επίσης ασχολείται με την μελέτη άλλων πολιτισμών και γλωσσών καταφέρνοντας πέρα από τα αγγλικά και τα γερμανικά να αποκτήσει βασικές γνώσεις της σουηδικής γλώσσας καθώς και να κάνει αρχικά βήματα για την εκμάθηση της ιαπωνικής.

Πασχαλία Δίγκα
Μέλος

Η Πασχαλία Δίγκα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στις Σέρρες. Ήρθε στην Θεσσαλονίκη ως φοιτήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και πλέον βρίσκεται στο 3ο έτος φοίτησης, στην Κατεύθυνση της Οικονομίας. Στην οικονομική ιστοσελίδα «inefan.gr» ασχολείται με την προώθηση και τις δημόσιες σχέσεις. Στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί με την ανάλυση δεδομένων, σχετικά με τις επιπτώσεις των οικονομικών κινδύνων και της αβεβαιότητας,ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Εκτός από ελληνικά μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και στους άμεσους στόχους της είναι να μάθει μια γλώσσα προγραμματισμού.